Vijesti

Kuglački klub Zagreb

06

Ožu 2017

Admiral 5:3 Zagreb

Izgubili smo utakmicu 15.kola na kuglani Grmošćica protiv Admirala. Katarina Zajec otvorila je utakmicu s najboljih 576 srušenih čunjeva i uzela prvi bod Tei Dragičević koja je briljirala prošlu utakmicu i bila ozbiljna prijetnja. Bacan se trudila zaustaviti Augustinović za koju popularno govore da igra kao robot na svojoj kuglani, što je bio slučaj i ovoga puta. U drugoj rundi Čavlović uzima bod Jelavić, ali Maković ne uspijeva protiv Gal Mesarić. U treću rundu ulazimo sa 70 drva razlike i 2:2 u poenima, što nam Štulić uspijeva održati protiv Stojanović, a Majer do zadnjeg hica drži za uzdama Sedlar, ali presudne devetke padaju za Admiral i ne uspijevamo uzeti četvrti poen. Dugo već nismo ovoliko srčano navijale na iznimno napetoj utakmici.

Trenutno smo treće na tablici, ali raspored kola je toliko ishodima nepredvidiv ove sezone da su u borbu za prijestoljem uključena četiri kluba i svi ovisimo i o svojim i o tuđim ishodima.

Ne pamtimo kada je zadnji put liga bila ovoliko uzbudljiva i otvorena za adrenalin i borbu do zadnjeg hica. Koliko je god napeto iščekivati kraj svake utakmice, toliko je uzbudljivo sjetiti se zašto volimo kuglanje!

free vector

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
free vector