Vijesti

Kuglački klub Zagreb

12

Ožu 2017

Spektakl na Pongračevu! Zagreb 5:3 Mlaka!

Jučer se na Pongračevu odigrao potpuni spektakl! Pobijedili smo Mlaku iz Rijeke 5:3.
Napetost se ne vidi u samom rezultatu s ukupno 3253 srušenih čunjeva naspram 3209 čunjeva Mlake, no pobjeda je bila upitna do zadnjih pet hitaca! U prvom trisu Bacan i Zajec gube bod za mali broj čunjeva od Bosak i Jambrović, a bod protiv Peroš osigurava naš mali ponos Miljković koju smo zbog izvrsne igre dovukli čak i iz Zadra. U drugom trisu se razlika povećala u korist Mlake u prvih 60 hitaca, no trener nas je postavio u igru po kriteriju iskustva i odradile smo utakmicu do kraja upravo na toj osnovi, hrabro i bez milosti. Maković je kao igračica utakmice s 580 srušenih čunjeva protiv Grubišić do zadnjeg hica nadoknađivala gubljenu razliku, a Majer je hrabro držala pod kontrolom Zver i osigurala konačni dobiveni bod, trener je mijenjao Čavlović s Lončarević koja je izvršila maksimalni pritisak da uspješno zaustavi Pavlic.

Naša kuglana već dugo nije čula takvo navijanje i osjetila ovakav adrenalin! To je bio osjećaj koji se sanja u kuglanju! Poteklo je par suza od strane navijača i igračica.

Nastavljamo maksimalnu borbu do kraja! Bit će upitan svaki poen do zadnje utakmice. Ne odustajemo dok nas ne zaustave prisilno!

free vector

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
free vector