Vijesti

Kuglački klub Zagreb

20

Ožu 2017

Zagreb 8:0 Istra! Idemo po tron!

Ove subote se na Pongračevu dogodio san snova! Pobijedile smo prvoplasiranu Istru iz Poreča 8:0 i time se popeli na vrh tablice poretka u predzadnjem kolu lige!

Kapetanica Bacan u prvom bloku odrađuje vrhunski posao s najboljih 580 srušenih čunjeva protiv Oplanić i uzima veliku razliku. Ponovno dovedena iz Zadra, naša Miljković igra svoju igru s 565 čunjeva protiv N.Pavlaković i drži nas sigurno u vodstvu. Snažna Zajec dobiva Liović za suparnicu i ima najteži zadatak u prvom bloku te ju dobiva s 546 srušena čunja u napetoj borbi. U drugom bloku Zagreb ulazi opušten na staze u potpunom vodstvu od 3:0 i 123 čunja prednosti. Majer s 530 uzima bod Kramar, Maković s 555 uzima bod V.Pavlaković, a Čavlović izvrsnom igrom od 567 uspijeva i zadnji bod oteti najboljoj Ravnić-Gašparini. Svi pogledi bili su usmjereni na semafore, svaki broj nam je sada od velike važnosti, više nam ne treba samo pobjeda, treba nam svaki poen! Euforija navijača ponovno je bila na vrhuncu! Odnijeli smo 8:0!

Nakon pobjede nad Mlakom prošlog vikenda, trener Marko Kujundžić izrekao je sretno i smireno: ˝Već ste sve do sad pomutile, pomutite onda do kraja!˝ i mi smo dale sve od sebe da pomutimo to do kraja! Imamo još jednu utakmicu sljedeći vikend u Novoj Gradiški gdje ćemo dati zadnje atome snage za svaki poen koji će nam biti nužan za tron! ˝Kugla je okrugla˝, kaže se među kuglačima kao izraz da je sve moguće promijeniti i do samog kraja, zato još jedan tjedan ostajemo u vrhuncu koncentracije i ne popuštamo ni milimetra! ;)

free vector

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
free vector