Vijesti

Kuglački klub Zagreb

12

Lip 2017

Bronca na Kupu Hrvatske!

Prošle subote, 10. lipnja, odigrano je polufinale Kupa Hrvatske u Rijeci gdje smo se našle u ulozi domaćina na inače domaćoj kuglani riječke Mlake s kojom smo odigrale pravi derbi u kojem su nam pobjeda i prolaz u finale izmaknuli za samo 30 čunjeva te smo osvojile broncu. Najbolje u našim redovima bile su naše najmlađe igračice prve ekipe. Izvrsna Narda Štulić oborila je 603 čunja i bod uzela iskusnoj Zver (583), a Tea Miljković sa svojih 583 bila je bolja od Grubišić (541).

Prolaz u polufinale izborile smo vikend prije u Ozlju odigravši standardno dobru utakmicu u kojoj smo nadjačale zagrebački Admiral rezultatom 6:2. Najbolja je bila Leonarda Majer (579).

Čestitamo “Mlaki” na osvojenom zlatu, “Istri” iz Poreča na srebru i “Splitu” također na bronci u Kupu.

Broncom ujedno i zatvaramo ovu izvrsnu sezonu i odlazimo na zasluženi odmor nakon kojeg slijede pripreme za novu sezonu i Svjetski kup u Češkoj početkom listopada.

free vector

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
free vector