Vijesti

Kuglački klub Zagreb

30

Stu 2017

Tihana i Mateja osvojile tri pehara na PRC-u! (26.11.)

I ove godine su se nastupi za juniorsko i seniorsko prvenstvo igrali isti vikend. Nastupilo je 8 naših igračica, od kojih 5 juniorki. Prvi dan smo osnažene našom domaćom kuglanom zauzele 4 od prvih 5 mjesta. U nedjelju je Tihana uspjela očuvati prednost od subote i osvojiti prvo mjesto kod seniorki! Mateja je u neizvjesnom zadnjem hicu srušila osmicu, što joj je bilo dovoljno da se na tablici ubaci između Admiralki Dragičević i Jelavić. Tako je osvojila treće mjesto u seniorskoj kategoriji i drugo mjesto u juniorskoj kategoriji. Tea je ostala kratka samo 5 čunjeva za treće mjesto kod juniorki, no uspjela se plasirati na prvi dio seniorskog državnog prvenstva koje će se odigrati ovaj vikend, oba dana na našoj kuglani.

Čestitamo svim našim igračicama te ćemo ih posebno bodriti ovaj vikend na seniorskom prvenstvu Hrvatske, kao i sljedeći tjedan na juniorskom prvenstvu u Rijeci!

 

Rezultati seniorke

Rezultati juniorke

Rasporedi državnih prvenstava:

Raspored seniorke

Raspored juniorke

free vector

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
free vector