Vijesti

Kuglački klub Zagreb

05

Stu 2017

Svjetski kup Blansko – osvojeno 4. mjesto (7.10.)

Utakmicu za 3. mjesto igrale smo protiv austrijskog BBSV Wien koje su u drugom polufinalu izgubile od Čehinja. U ponešto izmijenjenom sastavu održale smo istu konstantu ekipnog rezultata. U prvom bloku su Keti (566) i Narda (570) ponovile odlične rezultate od polufinala čime su bile naše najbolje igračice utakmice, no što im ipak nije bilo dovoljno za poen. Mateja je s 538 za čunj dobila svoju protivnicu i tako osvojila naš jedini poen. Nakon prvog bloka vodile smo upravo za taj jedan čunj budući da je Narda s više čunjeva izgubila na setove. U drugom bloku su sve tri Austrijanke pojačale igru i s par setova od 160+ stvorile prednost nad našim igračicama Teom (555), Sanjom (561) i Tihanom (555). U prilog nam nije išao ni privremeni kvar kuglane do kojeg je došlo nakon nestanka struje. Susret je na kraju završio gotovo identično kao i naša polufinalna utakmica, 7-1 i 79 čunjeva razlike.
Samim prolaskom u polufinale smo ostvarile svoj zadani cilj i stoga nismo bile razočarane 4. mjestom. Ponosne smo igrom koju su pokazale sve naše igračice, a posebno treba napomenuti da je našim mlađim igračicama ovo bilo prvo međunarodno natjecanje. Svjetski kup je završio svečanom dodjelom nagrada na kojoj smo nagrađene ekipnim peharom za 4. mjesto i diplomama. Čestitamo Bambergu, Slovan Rosicama i Wienu koje su redom osvojile prva tri mjesta.
Ovo ćemo iskustvo osim po dobrim kuglačkim rezultatima pamtiti dugo i po lijepim zajedničkim trenucima i nadamo se da ćemo nešto slično moći ponoviti što prije.

Svi rezultati s natjecanja mogu se vidjeti na NBC-ovoj stranici: http://www.wnba-nbc.de/Sport/Team-Cups/Team-Cup-2017/team-cup-2017.html

2017-MWP-W-F3-AUT-CRO

free vector

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
free vector